«Όλα ή τίποτα» λέει η Cosco για τις επενδύσεις

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 10:31:00

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τη συνεδρίαση της Επιτροπής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων (ΕΣΑΛ) που θα κρίνει την τύχη του master plan του Ο..

*Ο σύνδεσμος για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο στην πηγή του ακολουθεί στην συνεχεια της σελίδας, μετα τις προτάσεις , με την ένδειξη “..”

COSCO Λευτέρη

... Beta Wiki info (click for more)

COSCO

Η COSCO (κινεζικά: 中国远洋) είναι πολυεθνική εταιρεία με έδρα το Πεκίνο, και μία από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες τακτικών γραμμών στον πλανήτη. Η ονομασία είναι συντόμευση του China Ocean Shipping Company (Κινεζική Ωκεάνια Ναυτιλιακή Εταιρία). Πρόκειται για μια κρατική εταιρεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας. Είναι ο μεγαλύτερος τακτικός μεταφορέας ξηρού χύδην φορτίου στην Κίνα. Κατέχει και λειτουργεί πάνω από 130 πλοία, με συνολική χωρητικότητα 320.000 TEU (ένα TEU ισοδυναμεί με ένα τυποποιημένο εμπορευματοκιβώτιο μήκους 20 ποδών) και δραστηριοποιείται σε πάνω από 100 λιμάνια σε όλο τον κόσμο. Κατατάσσεται έκτη μεγαλύτερη σε αριθμό πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων και η ένατη μεγαλύτερη στο συνολικό όγκο εμπορευματοκιβωτίων. Ο όμιλος εταιρειών COSCO περιλαμβάνει 6 εταιρείες εισηγμένες στο Χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ και το Χρηματιστήριο της Σαγκάης, και έχει πάνω από 300 θυγατρικές τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και στο εξωτερικό, που δραστηριοποιούνται στους τομείς υπηρεσιών μεταφοράς φορτίων, κατασκευής πλοίων, επισκευής πλοίων, λειτουργίας τερματικών σταθμών, κατασκευής εμπορευματοκιβωτίων, καθώς και σε εμπορικές δραστηριότητες, χρηματοδότηση, διαχείριση ακίνητης περιουσίας και πληροφορική. Η εταιρεία λειτουργεί πολλά πλοία υπό ελληνική σημαία εκ των οποίων ένα φέρει το όνομα COSCO Hellas. Ο πρόεδρος της εταιρείας, captain Wei Jiafu, επισκέφθηκε στις 19 Μαΐου 2010 τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, ενημερώνοντας τον για τις επενδύσεις τις εταιρείας του στην Ελλάδα. == παραπομπές == == Εξωτερικοί σύνδεσμοι == Άρθρο για της επενδύσεις της εταιρίας στην Ελλάδα ...

Real Time - Αναγνώστες διαβάζουν τώρα:

spinner
Like Presshub
presshubgr@gmail.com-Όροι χρήσης - Publishers
idpixel1 idpixel2